拍拍拍拍无挡免费视频_ -|五家七宗├北流联通
淘宝减肥药排行榜十强
只推淘宝安全有效的减肥药

当前位置:拍拍拍拍无挡免费视频 > 减肥产品

拍拍拍拍无挡免费视频

时间:2020-06-02 22:55  编辑:望谟市政府

拍拍拍拍无挡免费视频

新视野第三册1单元测试(本单元配有答案)

Part1ReadingComprehension(MultipleChoice)(每小题:4分)

Directions:ReadthefollowingpassagescarefullyandchoosethebestanswerfromthefourchoicesmarkedA,B,CandD.

Questions1to5arebasedonthesamepassageordialog.

Languageisawaytocommunicatewitheachother.Westartedtolearnlanguagewhenwewereborn.However,peopleareusedtospeakingtheirnativelanguage,soimmigrantsarehavingmanyproblemsbetweenthefirstgenerationandthesecondgenerationbecausetheydon'thavethesamenativelanguage.Also,thesecondgenerationislosingtheiridentity.EspeciallyinAmerica,therearemanyimmigrantsthatcamefromdifferentcountriestosucceedintheStates.BecausetheysufferinlotsofareassuchasgettingajobandtryingtospeakEnglish,theywanttheirchildrentospeakEnglish,notonlyatschool,butalsoathomeinordertobemoresuccessful.Becauseofthissituation,theirchildrenarelosingtheirethnicidentityand,evenmore,theyareignoringtheirparentswhoseEnglishisnotverygood.

Ithinkmostimmigrantsaretryingtopreservetheirnativelanguageintheirnewcountry,butthisdoesn'thelpverymuchingettingagoodjob.Myauntdidn'tteachKoreantoherchildreninordertohelpthemsucceedintheUS;shedidso,hopefully,tohelpthemestablishaKoreanidentity.Thoughthesecondgenerationisborninthenewcountry,theyoftengetconfusedabouttheiridentity.MycousinstoldmethatwhentheyvisitedKoreaafewyearsago,theyfeltdifferentfromotherKoreans.Theycouldevenfeelitjuststrollingaroundthestreetbecausetheyworedifferentclothes.

Wemustrealizethatlanguageisimportantandvaluableformanyreasons.Immigrantsshouldmakeaneffortnottobeignoredbytheirchildrenandtomaketheirchildrenunderstandtheirheritagebyteachingthemtheparents'language.Thisisimportantinhelpingthesecondgenerationestablishtheiridentity.

1.

Whichpeoplearehavingtroublewithlanguage?

A.Natives.

B.Peopleofthe2ndgeneration.

C.Peoplewhenborn.

D.Immigrants.

2.

Whyarechildrenignoringtheirparents?

A.Childrenhavelosttheiridentity.

B.Parentscausechildrentosuffer.

C.Theyspeakdifferentlanguages.

D.Theyhavedifferentjoblevels.

3.

Theauthor'saunttaughtKorean________.

A.soshecouldpreserveherlanguage

B.soshewouldhaveajobinAmerica

C.tohelpchildrensucceedintheirnewcountry

D.tohelpchildrenkeeptheirKoreanidentity

4.

Theauthor'scousinsfelt________.

A.theywerenotsimilartopeopleinKorea

B.theycouldnotgetajobinAmerica

C.itwasallrighttolookandfeeldifferent

D.itwasimportanttokeeptheiridentity

5.

Apropertitleforthispassageis________.

A.TheIdentityoftheSecondGeneration

B.KoreanProblemsinAmerica

C.LearningaNewLanguageintheUS

D.KeepingYourCultureinaNewLand

Questions6to10arebasedonthesamepassageordialog.

Yinlanlookedatthepeoplesittingaroundthetableandsmiledwithsatisfaction.Everyoneinherfamilywasthere—herchildren,hergrandchildren,andhernewgreat-grandson,justonemonthold.HerwholefamilyhadcometocelebratetheHarvestMoonFestival(节日).

TwodaysaftertheHarvestMoonFestival,Yinlandiedpeacefullyinhersleep.Herfamilywassadbutatthesametimegrateful.TheyfelthappythattheyhadbeenabletocelebratetheHarvestMoonFestivalwithheronelasttime.EveryonesaiditwasremarkablethatYinlanhaddiedjusttwodaysaftertheholiday.

Actually,thetimingofYinlan'sdeathwasnotremarkableatall.Recentlysociologists(社会学家)studiedthedeathrateamongelderlyChinesewomeninCalifornia.Theydiscoveredthatthedeathratedrops35percentbeforetheHarvestMoonFestivalandthenrises35percent.Sociologistsbelievethatthesechangesindeathrateshowthemind'spoweroverthebody.TheHarvestMoonFestival,whenfamiliesgather,isimportanttoelderlyChinesewomen.Apparentlysomewomenareabletopostpone(推延)theirdeathssothattheycancelebratethefestivalonelasttime.

Theideathatpeoplecanpostponethetimeoftheirdeathsisnotnew.Manyfamiliestellstoriesofarelativewhoheldontolifeuntilafteranimportantevent.Thestoriespeopletell,however,arejustthat:stories.Theyarenotproofthatpeoplecanpostponetheirdeaths.Thesociologists'workisimportantbecausethesociologistsstudiedfacts,notstories.Thefacts—thedropandriseindeathrates—provethatpeoplereallycanpostponetheirdeaths.

6.

WhendidYilandie?

A.DuringtheHarvestMoonFestival.

B.Beforegoingtosleep.

C.JustbeforetheHarvestMoonFestival.

D.AcoupledaysaftertheHarvestMoonFestival.

7.

ThewritertellsusthestoryofYilantoletusknowthat_________.

A.theHarvestMoonFestivalisimportanttoelderlyChinesewomen

B.ChinesefamiliesgettogethertoenjoytheHarvestMoonFestival

C.familiesareoftensadduringtheHarvestMoonFestival

D.peoplemaybeabletoputoffdeathforanimportantevent

8.

Wheredidthestudytakeplace?

A.China.

B.Yilan'shome.

C.Festivalgrounds.

D.California.

9.

Whatdoestheauthordescribeas"notnew"?

A.Theworkofsociologists.

B.Proofofpostponingdeath.

C.TheHarvestMoonFestival.

D.Storiesofputtingoffdeath.

10.

Whatprovidesuswithproof?

A.Thestoriesoffamilymembers.

B.Thenumbersshowingdeathrates.

C.Theimportantevents.

D.Thepostponingofdeath.

Questions11to15arebasedonthesamepassageordialog.

Today'strumpet(喇叭,小号)isoneoftheworld'soldestinstruments.Itistheresultofmanycenturiesofdevelopment.Althoughitlooksnothingliketheonesofolddays,therearemanysimilarities.Alltrumpetsarehollowtubes(管)Theyareallblown.Andtheyallusetheplayer'slipstoproducetheirbasicsound.

Thetrumpetdevelopedasplayersandmakersworkedtoimproveitsdesign,size,shape,material,andmethodofconstruction.Theywantedtocreateaninstrumentthatwouldproduceabeautifulandattractivetone,enabletheperformertoplayallthenotesofthescale,extendtherangehigherandlower,makeitpossibletoplaymoredifficultmusic,andingeneral,beeasiertoplaywell.Theremarkablewayinwhichthemoderntrumpetachievesthesegoalsisameasureofthesuccessofallthosewhostruggledtoperfectthismagnificentinstrument.

Thetrumpetisactuallytheleadingmemberofanentirefamilyofrelatedinstruments.Therearetrumpetsofseveraldifferentsizes,andinseveraldifferentkeys.Therearecornets(短号),bugles(军号),flugelhorns(粗管短号),andanumberofothersthatareallsimilartothetrumpetinthewaytheyaremadeandplayed.

Thetrumpetfamilyismuchmorethanagroupofrelatedinstrumentsthatcanstironewiththeirsound,ornarrowtubesofmetalcapableofproducingavarietyofmusicalsounds.Itisalinktomanydifferentperiodsofhistoryandtopeopleofmanycultures.Fromtheuseoftrumpetsinancientreligiousceremoniestotheparttheyplayinmodernrockbands,thetrumpetfamilyofinstrumentshasmuchtotellaboutcivilizationanditsdevelopment.

11.

Howdotrumpetsallresembleeachother?

A.Theyrequirethesameforcewhenblowingthem.

B.Theymakethesamesoundwhenplayingthem.

C.Theyuseaplayer'slipstomakeasound.

D.Theyhavethesamesizeofhollowtube.

12.

Whydidplayersandmakerswanttoimprovethetrumpet?

A.Theywantedaninstrumentthat'dbeeasytoplay.

B.Theywantedaninstrumenttoplayeasymusic.

C.Theywantedaninstrumentofdifferentsizes.

D.Theywantedaninstrumentthatlookedattractive.

13.

Whatisthetrumpettheleadingmemberof?

A.Trumpetfamilyinstruments.

B.Remarkableinstruments.

C.Rockbandinstruments.

D.Religiousinstruments.

14.

Whatislinkedbythetrumpet?

A.Differentcultures.

B.Differentbands.

C.Differenttubes.

D.Differentceremonies.

15.

Whatcantrumpetstellusalotabout?

A.Thesoundofmodernrockbands.

B.Thedevelopmentofcivilization.

C.Thedifferentvarietiesofmusicalsound.

D.Thelinksbetweendifferentpeople.

小题

答案

1.

D

2.

C

3.

D

4.

A

5.

D

6.

D

7.

D

8.

D

9.

C

10.

B

11.

C

12.

A

13.

A

14.

A

15.

B

Part2Cloze(withfourchoicesprovided)(每小题:1分)

Directions:Readthefollowingpassagecarefullyandchoosethebestanswerfromthefourchoicesgivenforeachblank.

Questions1to20arebasedonthefollowingpassage.

Loveissuper?Lovedoesn'talwayslast.The1.________formarriageismerryandfestive.2.________,thereisnocelebrationfordivorce.3.________twopeoplejustaren'tmeanttospendalifetimetogether.

Whenloveends,theemotionalandfinancialstresscan4.________aperson'slife.Icannolonger5.________mysadnessasanythingelse.Intruth,mydivorcewascausedbysmall6.________.Ourloveendedwithanemotional7.________thatisquitecostly.Ican'tevenremember8.________inloveanymore.9.________thecustomarykissweusedtousetogreetoneanother,weenterandleavewithoutanygreetingatall.

WhenIfirstrealizedthatwecouldn't10.________ourdifferences,Itriednottothinkaboutit.Ipledgedtosimplystaytogetherforthe11.________ofourchild.Iwantedto12.________thepainsothatourdaughterwouldalwayshaveherparentstogether.Ialsounderstoodthatby13.________,Iwouldbetheoneleftwithoutmychild.Butafterawhileitbecameapparenthowunfairitwastoeveryone14.________.Itwasn'trightthatwehadto15.________together.The16.________weightofmyunhappinessfinallybecametoomuchtobear.Icould17.________myselfnolongerandaskedforadivorce.

Nowweareseparatedandwaitingfordivorce.Thishaschangedmylife18.________;theworldwe'veknownwasgone.Mychildishavingahardtime19.________whyIamnotthereallthetime.AtnightwhenIamnotwithher,IhavebaddreamsthatsomethingbadhashappenedtomychildandIwakeupinterror,mybody20.________.Ionlygettoseeherontheweekends.Iprayforhereverynight.

1.ritualceremonyservicefestival

2.ThereforeHoweverBecauseThough

3.Sometime/Sometimes/Sometime/Sometimes

4.smashspoilwreckbreak

5.desguisemaskscreendisplay

6.declarationscorporationsindicationsprovocations

7.dutyfeetollcharge

8.existbeexistingbeing

9.Otherthan/Insteadof/Inplace/Inpreference

10.fitrelaxaccommodatereconcile

11.purposesakecausehelp

12.persistwearsufferbear

13.separationgsplittingdividingparting

14.containedinvolvedconsistedparticipated

15.remainkeeppersiststand

16.sheerbaresimpleexcess

17.secaperestrainrejectprevent

18.overtimeoverheadovernightover-ground

19.reachinggrabbingcatchinggrasping

20.quiveringbeatingswingingswaying

小题

答案

1.

ceremony

2.

However

3.

Sometimes

4.

wreck

5.

disguise

6.

provocations

7.

toll

8.

being

9.

Insteadof

10.

reconcile

11.

sake

12.

bear

13.

separating

14.

involved

15.

remain

16.

sheer

17.

restrain

18.

overnight

19.

grasping

20.

quivering

Part3MultipleChoice(每小题:1分)

Directions:ChoosethebestanswerfromthefourchoicesmarkedA,B,CandD.

1.

Thisyoungwomanwouldhave________curiositybecauseshewaswelldressedandlookedveryattractive.

A.risen

B.stimulated

C.caused

D.woken

2.

Arecent________wasthatabout20percentofcollegegraduatesjoinedthearmyoftheunemployedlastyear.

A.estimate

B.number

C.figure

D.statistic

3.

Hesaidhewasapolicemanandthereforehadthe________tostopspeedingdrivers.

A.control

B.influence

C.authority

D.priority

4.

Onthecoasttheweatheris________withdayafterdayofhotsun,inthemountains,however,theaircoolsquicklyanduntiltheendofJuneyoucanstillfindsnowonthemountaintops.

A.funny

B.interesting

C.romantic

D.good

5.

ThedoorclosedbehindTomashescannedthehandsomelyfurnished(装饰的)doubleroomwhich________AlbemarleStreet.

A.saw

B.overlooked

C.watched

D.sighted

6.

________,theymanagedtofinishthejobontime.

A.Difficultasitwas

B.Difficultifitwas

C.Asdifficultitwas

D.Ifitwasdifficult

7.

Theproject________bytheendof2020willexpandthecity'stelephonenetworktocover3,000,000users.

A.accomplished

B.beingaccomplished

C.tobeaccomplished

D.havingbeenaccomplished

8.

Wehavebeentoldthatundernooccasion________thetelephoneintheofficeforpersonalaffairs.

A.mayweuse

B.wemayuse

C.wecoulduse

D.didweuse

9.

________moneyfromhisdepartment,Mr.Williamswouldhavebeenpromotedtothepositionasdirector.

A.Ifhedidnotsteal

B.Hadhenotstolen

C.Didhenotsteal

D.Shouldhenotsteal

10.

Hecamebacklate,________whichtimealltheguestshadalreadyleft.

A.after

B.at

C.by

D.during

11.

"Idon'tlikebeinginthehouseonmyown.""________atnight?Doyoumindbeingbyyourselfatnight?"

A.Whatabout

B.Whatwith

C.Whatif

D.Sowhat

12.

Nowthatthedirectorhasagood________,youcantalktohimaboutmoremoneyforyourproject.

A.feeling

B.attribute

C.attitude

D.status

13.

Aphenomenonis________ifithaselementsthatstimulateone'scuriosityandmakeitdifficulttoexplainit.

A.odd

B.curious

C.unknown

D.strange

14.

Thecriminal________himselfsowellasanoldladythatheescapedthesharpeyesofthepolicemen.

A.hid

B.covered

C.deceived

D.disguised

15.

The________ofthemanwhobeatthegirltodeathwasnotmoneybutsheerkilling.

A.intention

B.reaction

C.push

D.drive

16.

Theboy________hisfriendoutoftheapplebyinsistingthatitwasrotten,ifnotpoisonous.

A.deceived

B.fooled

C.misled

D.cheated

17.

Someartistsareableto________alikenessinasketchwhileothersaregiftedto________afleetingexpression.

A.grasp/get

B.hold/capture

C.catch/capture

D.capture/catch

18.

Iwouldliketo________youofthefollowingchangeswe'vemadeintheplansforthedevelopmentofourcompany.

A.notice

B.note

C.inform

D.suggest

19.

Onceyouhavemadeyourbookingandpaida________,thenthecostofyourholidaycannotbechanged.

A.fee

B.saving

C.money

D.loan

20.

Asoap________isapopulartelevisionseriesaboutthedailylivesandproblemsofagroupofpeople.

A.drama

B.play

C.opera

D.program

Part3MultipleChoice答案1.B

2.

A

3.

C

4.

D

5.

B

6.

A

7.

C

8.

A

9.

B

10.

C

11.

A

12.

C

13.

D

14.

D

15.

A

16.

D

17.

C

18.

C

19.

A

20.

C

重要提示:

A.1-6单元的自测题在课后根据各人情况还要再做一次或几次,可以自选打印,并摘录有关词义与句义进行复习巩固,重点把握。1-6单元的自测题Word版在邮箱中分两次或三次发出。本次发出第1至第3单元;第4与第5单元的下周发出.期末前发出第6单元.

B.第二单元之后的自测题答案将不一一列出,在自主学习课上核对答案后,由个人自己核对掌握。

C.期末考试的复习重点是:1.自主学习课上所做的六份测试题;2.课堂教学中第三册各单元的汉译英练习题;3.听力课本第三册之后的两份测试卷。4.课本中涉及到的词汇、句型及短语、搭配。

D.本学期教学时间紧,不安排集中复习。

英语老师2012-11-21

。

猜你喜欢

最安全有效的减肥药

最安全有效的减肥药

编辑:小徐

现在的减肥药真的是真假难分,在选择减肥药的同时也应该更加小心,减肥药多种多样,那么如何才能选择最安全有效的减肥药,也成了很多小仙女的内心疑问,下面就跟着拍拍拍拍无挡免费视频小编一起看一下,如何选择最安全有效的减肥药。 最安全有效的减肥药选购方法 1、首先需要观察产品的外包装,在包装中可以看到其配方是不是含有激素,含有激素的减肥药对身体的内..

吃减肥药失眠

吃减肥药失眠

编辑:小徐

随着现在流行以瘦为美,很多人会不顾身体的健康选择减肥药,达到快速减肥瘦身的效果,但是很多减肥药都是有副作用的,副作用比较轻的就是失眠现象,那么吃减肥药出现失眠是怎么回事儿?如果出现失眠后,我们应该怎样缓解? 吃减肥药失眠是怎么回事 减肥药中富含安非他命,所以减肥药服用了太多会有失眠现象,服用减肥药期间,身体会逐渐出现抗药性,身..

最新文章